Вбесена пловдивска майка изказа огромното си възмущение и огорчение от отношението

...
</TD
>Вбесена пловдивска майка изказа огромното си възмущение и огорчение от отношението
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Това е най-отвратителната торта, която съм виждала през живота си

Вбесена пловдивска майка изрече голямото си възмущение и оскърбление от отношението на чиновниците, работещи в известен детски център в един от моловете в града.

Дамата е споделила неодобрение си в групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ", видя Plovdiv24.bg.

" Здравейте! Искам да споделя по какъв начин детски център в Пловдив унищожи празника на щерка ми. Това е най-отвратителната торта, която съм виждала през живота си. Може ли такова нещо, цялостна насмешка. Ти се опитваш да направиш най-вълнуващия ден на детето си и най-после от този детски център го унищожават.

Едно, че ти взимат една чанта пари - за торта, за аниматор (която единствено си вееше роклята на ляво и на дясно), за маса и други неща.

Аниматорката беше под всякаква рецензия. Изобщо не обърна внимание на децата.. И най-после шефката ми вика (аниматорката била обезпокоена, че не си е свършила работата). Аз какво съм отговорна, че тя няма метод към децата.. ", споделя омерзение майката. 

Потребителите на Facebook не останаха безучастни по случая и веднага заваляха стотици разнопосочни мнения.

" Дъщеря Ви ли Ви сподели “Ей, унищожиха ми най-вълнуващия ден! " или това е Вашият прочит на нейните мисли?

Децата нормално си прекарват супер в шапката - с толкоз батути за скачане и басейни с топки. ", споделя консуматор.

" Смешна сте, и даже жалка!! Деца стоят гладни в Палестина, убиват ги с бомби, убиват майките им, а вие не можете да деянията схващане към момиче, което се е тормозило, въобразявам си по какъв начин сте крещяла, момичето е спряло да работи, евентуално! Голяма работа, че някаква торта не е била съвършена, излагате се, проличава си, че не сте била гладна, че се големеете, и нямате съпричастност към хората, само че съм уверена, че един ден вие ще работите като аниматорка! Вашето дете и приятелите щяха да опитат тортата, и да кажат какъв брой е вкусна!!!!!!! Знаете ли, че някои деца, даже възрастни, не могат да си разрешават, сега, даже, да си купят парче торта??! ", споделя различен.

" Егати и мненията. Каква е тая завист, бе хора? Жената си е платила, естествено да желае положително обслужване. Къде отидохте на гладните и бедните по целия свят?! Ние ли, ще оправям света, откакто себе си не можем. Понеже всички си мъчим, по тази причина ни тъпчат. ", пази е дама в мрежата.

" Здравейте, аз работих там два месеца и напуснах. Вярно е, безусловно всичко, на което сте станали свидел. Покривките, които са найлонови, не се сменят съвсем в никакъв случай, те се бършат с препарат и още веднъж се поставят на масите! Отделно на това, хладилниците, в които се държат тортите са остарели и скапани. ", добавя хипотетичен някогашен чиновник на центъра.

Разбира се не липсват неуместни мнения:

" Викайте Жоро Игнатов. "

" Взимам пуканките и проследявам с интерес великата драма за една торта. "

" Тук ли да роня сълзи или ще има специфичен пост? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР